Dansschoenen

Logo www.dansschoenenwinkel.nl

Als u op deze pagina komt via www.dansschoenenwinkel.nl dan klopt dat helemaal. Wij hebben het assortiment van dansschoenen in onze winkel flink uitgebreid en om dit ook online aan te kunnen bieden, hebben wij een nieuwe website gemaakt. Hiermee breiden wij ook de gezellige winkelervaring van onze zaak in Eindhoven uit naar de digitale wereld. Dit betekent voor u een nóg grotere keuze uit de mooiste dansschoenen!

Ruime keuze uit verschillende merken

Wij verkopen dansschoenen van diverse topmerken. Van Anna Kern tot aan Top Tanz, er zit altijd iets voor u tussen! Steel de show met uw nieuwe paar schoenen, ongeacht de gelegenheid. Bekijk ook zeker het overzicht van alle schoenen en alle merken die wij aanbieden. Naast dansschoenen hebben we namelijk nog véél meer in ons assortiment.

Vragen? Bel ons: 040-2441021

Profiteer van gratis verzending! Of haal uw bestelling op in onze winkel in Eindhoven

Het heeft voor u als voordeel dat wij nu gratis verzenden bij een besteding vanaf € 50,- op uw bestelling. Betaal hierbij veilig en vertrouwd via iDeal en Paypal en wij bezorgen de bestelling zo spoedig mogelijk bij u thuis. Bestelt u vóór 12.00 uur? Dan is uw bestelling morgen al in huis. Kijk gerust ook eens op de rest van de site. Want naast dansschoenen, bieden wij nog veel meer aan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »