Sleutels en sloten

Wij hebben een zeer complete sleutelservice in Eindhoven tegen zeer concurrerende prijzen. Bij ons beginnen de prijzen van sleutels bij € 3,-. U zult dit nergens goedkoper vinden. Wij kunnen alles maken van huissleutels tot kluissleutels en transpondersleutels voor auto's. Op alle sleutels kunt u wachten, behalve op het dupliceren van kluissleutels, als u deze 's ochtends brengt zijn ze aan het eind van de middag klaar. Ook voor het leveren van certificaatsleutels kunt u bij ons terecht. Een gecertificeerde sleutel moet bij de fabrikant besteld worden d.m.v. het certificaat, hier zit dus wel een levertijd aan vast.

Vragen? Bel ons: 040-2441021

Onze uitgebreide sleutels- en slotenservice, zoals lege sleutelbehuizingen

Bij bijna alle huidige auto's krijgt u een sleutel met een afstandsbediening, hiervan kunnen de knopjes of het klapmechanisme van de sleutel wel eens kapot gaan. Ook hiervoor hebben wij de oplossing in huis: lege sleutelbehuizingen. U kunt dan eenvoudig de elektronica overzetten en de sleutel in laten slijpen bij een sleutelmaker en u heeft weer een goed werkende sleutel. Vergeet niet de transponder over te leggen!!

Keuze uit verschillende sloten bij Timmermans-Online-Trading uit Eindhoven

Naast sleutels hebben wij ook een groot assortiment sloten. U kunt bij ons terecht voor hangsloten, diskussloten, fietssloten, cilindersloten, veiligheidssloten en beslag en zijn we dealer van M&C color modulair veiligheidscilinders en kunnen we alle sleutelprofielen van hen kopiëren. De cilinders waar wij mee werken hebben een skg** keurmerk. Deze cilinders zijn ook in gelijksluitende sets te maken, dit wil zeggen dat als u meerdere deuren met dezelfde sleutel wilt kunnen openen wij dit voor u kunnen maken. Het is ook mogelijk om gecertificeerde sloten te leveren, hier zit echter wel een levertijd op. Bel voor vragen naar 040-2441021 of mail ons naar [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »