Sleutels / Sloten

Sleutels en sloten in Eindhoven

Wij hebben een zeer complete sleutelservice in Eindhoven tegen zeer concurrerende prijzen. Bij ons beginnen de prijzen van sleutels bij € 3,-. U zult dit nergens goedkoper vinden. Wij kunnen alles maken van huissleutels tot kluissleutels en transpondersleutels voor auto’s. Op alle sleutels kunt u wachten, behalve op het dupliceren van kluissleutels, als u deze ‘s ochtends brengt zijn ze aan het eind van de middag klaar. Ook voor het leveren van certificaatsleutels kunt u bij ons terecht. Een gecertificeerde sleutel moet bij de fabrikant besteld worden d.m.v. het certificaat, hier zit dus wel een levertijd aan vast.

 

Lege sleutelbehuizingen

Bij bijna alle huidige auto’s zit een sleutel met een afstandsbediening, hiervan kunnen de knopjes wel eens kapot gaan of bijvoorbeeld het klapmechanisme van de sleutel. Ook hiervoor hebben wij de oplossing in huis: lege sleutelbehuizingen. U kunt dan eenvoudig de elektronica overzetten en de sleutel in laten slijpen bij een sleutelmaker en u heeft weer een goed werkende sleutel. Vergeet niet de transponder over te leggen!!

 

Sloten

Naast sleutels hebben wij ook een groot assortiment sloten. U kunt bij ons terecht voor hangsloten, diskussloten, fietssloten, cilindersloten, veiligheidssloten en beslag en zijn we dealer van M&C color modulair veiligheidscilinders en kunnen we alle sleutelprofielen van hen kopiëren. De cilinders waar wij mee werken hebben een skg** keurmerk. Deze cilinders zijn ook in gelijksluitende sets te maken, dit wil zeggen dat als u meerdere deuren met dezelfde sleutel wilt kunnen openen wij dit voor u kunnen maken. Het is ook mogelijk om gecertificeerde sloten te leveren, hier zit echter wel een levertijd op

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »