Chef's Choice

Chef’sChoice USA is al jarenlang wereldwijd nummer 1 op het gebied van slijptechnologie. Alle slijpers worden ontwikkeld met “A Passion to Create the World’s Best®”. Ontworpen en gemonteerd in de USA.

Revolutionaire slijptechniek met 100% diamanten, het hardste slijpmateriaal ter wereld. Verlengt de levensduur van messen omdat maar een marginaal deel van het staal weggeslepen wordt. Bovendien veilig voor kwaliteitsmessen: het staal wordt niet verhit en de hardheid wordt niet aangetast. Door de gepatenteerde precisie-geleidingen wordt bovendien altijd de juiste slijphoek gehandhaafd. Met meerdere slijp- en polijstfasen voor het creëren van een sterkere, schuin aflopende messnede. Dé veilige manier om alle kwaliteitsmessen snel én eenvoudig duurzaam vlijmscherp te slijpen.

Chef’sChoice USA biedt een ruime collectie slijpers voor Europese messen (slijphoek 20°), Aziatische messen (slijphoek 15°), gladde en gekartelde messen, keukenmessen, sportmessen, zakmessen, scharen, etc. Bestaande uit professionele messenslijpmachines, hybride messenslijpers, handslijpers, scharenslijpers, slijpstalen, etc.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »