Abus - Cobra - 1850/185

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen

ABUS Cobra 1850/185:

Flexibel beveiligd

Het staalkabelslot 1850 is flexibel en veelzijdig.

Met een lengte van 185 centimeter biedt de spiraalkabel van ABUS royale mogelijkheden voor het beveiligen van uw waardevolle voorwerpen. Motor en de fiets kunnen gemakkelijk aan een hek of lantaarnpaal worden bevestigd. Ook de helm en andere accessoires vinden een veilige plaats. Nog een pluspunt: In opgevouwen toestand is de 1850 ruimtebesparend en gemakkelijk te vervoeren.

Om uw kostbaarheden flexibel te beveiligen, worden de twee lusuiteinden van de ABUS 1850 verbonden met een afzonderlijke beugel of hangslot. Als op zichzelf staande beveiliging of als aanvulling op uw bestaande beugelslot, hangslot of frameslot - het kan worden gebruikt om omvangrijke en meerdere voorwerpen tegelijk te beveiligen tegen diefstal of onbevoegd gebruik.

De kunststof coating van de staalkabel beschermt de oppervlakken tegen lakschade en krassen, zowel tijdens de aansluiting als tijdens het transport. De staalkabel is ook geschikt om tuingereedschap, tuinmeubelen, surfplanken, ladders en andere zaken in de tuin, thuis, in de vrije tijd en op het werk tegen diefstal te beschermen.

Technologie:

  • Hoge kwaliteit stalen spiraalkabel met aan beide uiteinden een oog
  • Kunststof coating beschermt frame tegen beschadigingen

Toepassing:

  • Extra beveilingskabel voor het vastzetten van verschillende onderdelen
  • Veelzijdige gebruiksmogelijkheden rondom huis, tuin, vrijetijd en werk
 

Tips:

  • De "loop" kabel is uitstekend te combineren met ABUS beugel- en hangsloten
  • Kabelsloten kenmerken zich door hun flexibiliteit en lichte gewicht
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »