ABUS - 6500K/90 - BORDO - vouwslot - ART**

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen

ABUS BORDO 6500K GRANIT SH:

Betrouwbare bescherming voor de hoogste beveiligingsbehoeften: De BORDO GRANIT™ 6500K is de opvolger van de BORDO GRANIT XPlus™ 6500. Met wijzigingen van ontwerp en sluitmechanisme, voegt het zich bij de Bordo familie.

Met onze BORDO GRANIT™ 6500K stuiten dieven op ABUS graniet.

Zelfs tegen zware aanvallen bent u optimaal beschermd met de 5,5 mm dikke staven van speciaal gehard staal en geïntegreerde speciale klinknagels. Het innovatieve ABUS Link-Protection-Shield maakt deze klinknagels zowel flexibel als uiterst robuust tegen aanvallen met een zaag. Bovendien biedt de ABUS XPlus schijvencilinder de hoogst mogelijke bescherming tegen manipulatiepogingen. Dit fietsslot is niet alleen uiterst robuust, maar ook gemakkelijk te hanteren. Dankzij het goede sluitmechanisme kan het bijzonder soepel worden vergrendeld en geopend.
Deze onverslaanbare combinatie levert het BORDO GRANIT™ 6500K vouwslot zelfs een score 15 op in het ABUS veiligheidslevel-systeem.
 

Technologieën:

 
  • 5,5 mm dikke staven met extra zachte bekleding ter bescherming tegen lakschade
  • De stangen, de behuizing en de ondersteunende delen van het sluitmechanisme zijn vervaardigd van speciaal gehard staal
  • ABUS Link-Protection-Shield biedt hoge bescherming aan de verbindingen
  • ABUS XPlus-cilinder voor extreem goede bescherming tegen manipulatie, bijv. picking
  • Dit slot kan met dezelfde sleutel als een groot aantal andere sloten worden gemaakt
  • Incl. SH-houder voor vervoer op de fiets
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »