Autosleutel bijmaken Eindhoven

Wilt u een autosleutel laten bijmaken in Eindhoven of omgeving? Bij Timmermans Schoenen kunt u terecht voor een duplicatie van al uw sleutels. Wanneer u ’s ochtends langskomt, kunt u uw sleutel dezelfde dag nog komen ophalen. Ontdek snel onze service.

 

Vragen? Bel ons: 040-2441021

 

Wat moet u doen als u een autosleutel wilt laten bijmaken in Eindhoven?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. Kom langs bij Timmermans Schoenen in de Kloosterdreef. Al meer dan vijftig jaar zijn wij gespecialiseerd in uw sleutels. Hier kunt u alles laten dupliceren van huissleutels tot kluissleutels en transpondersleutels voor auto’s. Alle sleutels worden gemaakt terwijl u wacht behalve bij het dupliceren van kluissleutels.

 

Laat uw elektronische autosleutel repareren

Bij bijna alle moderne auto’s hoort een sleutel met een afstandsbediening. Hierbij gebeurt het welk eens dat een van de knoppen stuk gaat of het klapmechanisme het begeeft. Bij Timmermans Schoenen kunt u terecht voor lege sleutelbehuizingen. U kunt dan eenvoudig de elektronica overzetten en de sleutel in laten slijpen bij onze sleutelmaker en u heeft weer een goed werkende sleutel. Daarnaast kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor het bijmaken van uw autosleutel in onze winkel in Eindhoven.

 

Spring snel eens binnen in onze winkel

Naast een complete sleutelservice, hebben we ook een schoenenreparatiedienst. Wilt u meer weten over onze service of een autosleutel laten bijmaken in Eindhoven? Bel dan snel naar 040-2441021.

 

Relevante pagina's

latin dansschoenen | m c color pro cilinder | sleutel bijmaken weert

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »