Homeij LED-Lite Procyon - Zaklamp - Oplaadbaar

Beschikbaarheid: Op voorraad

Procyon LED-Lite

De Procyon zaklamp van Homeij LED-lite heeft een originele CREE Gallium XM-L T6 10 Watt LED met een zeer felle en krachtige lichtbundel van maar liefst 435 lumen maximaal. Het enorme lichtbereik van deze lamp is ca. 250m. De lichtbundel kies je zelf en is instelbaar met het SFS Schuif-Focus-Systeem. Tevens bepaal je zelf de intensiteit met het Intelligent Lichtbeheer: 100%, 60%, 30% of knipper- en SOS-licht.

Ca. 75 minuten licht bij 100% lichtintensiteit en 16 uur licht bij 30% intensiteit.

Bovendien bevat de zaklamp twee oplaadbare LI-ION batterijen met elk een grote capaciteit (2.200 mAh, 3,7V). Meer dan 500 keer oplaadbaar met bijgeleverde dubbele oplader. Inclusief 100-230V wisselstroom / 4.2 V – 500 mAh gelijkstroom adapter en 12V gelijkstroom auto-adapter. Drukknop in schroefdop voor snel aan/uit en lichtkeuze. De zaklamp heeft een behuizing van zwart geanodiseerd 6061 aluminium, sterk en duurzaam dus. Inclusief draagclip. Een zaklamp is voor iedereen onmisbaar en belangrijk in vele situaties. Bijvoorbeeld thuis en op bedrijf – om bij calamiteiten toch altijd over licht te beschikken. Maar ook in de auto of op de boot en in elke outdooruitrusting is een zaklamp een ‘must’ en soms zelfs van levensbelang. En voor politie, brandweer, bewakingsdiensten enz. is een zaklamp al helemaal een vereiste.

Homeij LED-lite zaklampen, kwaliteit waarop je kunt vertrouwen!

Homeij artikelen worden gemaakt op basis van Professionele Techniek en onderscheiden zich door goede, scherp gecontroleerde kwaliteit en een gunstige prijs. Zowel bij ontwerp als fabricage staan gebruiksgemak en duurzaamheid voorop.

Homeij biedt u veel, waarop ook nog eens standaard 5 jaar garantie gegeven wordt. Kenmerken van deze Homeij zaklamp:

• 10 Watt CREE Gallium XM-L T6 LED

• Lichtbundel ca. 435 lumen

• Lichtbereik ca. 250 meter

• SFS Schuif-Focus-Systeem

• Intelligent Lichtbeheer: 100%, 60%, 30% of knipper- en SOS-licht

• Twee oplaadbare LI-ION batterijen incl. adapters

• Behuizing van geanodiseerd 6061aluminium

• Inclusief draagclip

• 5 jaar garantie

 

Wordt geleverd in een mooie doos.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »